(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

PREZINTA toate produsele fitness

Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Mai jos gasiti toate produsele Herbalife care va confera un TONUS RIDICAT atunci cand desfasurati o activitate intensa, stresanta, va miscati mult sau sunteti in sala de fitness.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a va prezenta produsele Herbalife dedicate persoanelor active care stiu sa-si mentina starea de bine prin miscare si fitness.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca produse noastre:exercitii Herbalife 24 Bucuresti

- bauturi si ceaiuri energizante, proteine naturale, gustari hranitoare, stimulenti - click AICI

- pudra proteica, batoane proteice inlocuitori de masa cu grasimi putine - click AICI

- energizante si vitalizante Herbalife - click AICI

Cand mergem la sala sau in locuri publice ne place sa aratam bine si plini de viata. Pentru ingrijirea pielii fetei si corpului dumneavoastra, Herbalife a pregatit o gama completa de produse cosmetice. Dati click AICI pentru a le cunoaste.

Pentru mentinerea liniilor si frumesetii siluetei celor activi si dornici de viata sanatoasa Herbalife va recomanda produse dedicate unei diete adecvate - click AICI

Cu un simplu click pe butonul corespunzator, puteti afla mai multe detalii despre produs sau puteti sa trimiteti o comanda de cumparare on-line.

 

Cateva sfaturi pentru barbatii care vor sa slabeasca. Click aici!

Cateva modalitati de a fi in forma tot anul.

Starea de sanatate a barbatilor - motiv de ingrijorare intr-un raport al Comisiei Europene


Sfaturi utile de sarbatori - Savurati atmosfera sarbatorilor, dar nu cedati ispitelor!

Ingrijirea pielii dupa sarbatori. Plan de recuperare