(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Aici gasiti toate PROGRAMELE Herbalife recomandate de  specialisti, adaptate nevoilor fiecaruia.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna programul adaptat cel mai bine dumneavoastra, fie ca este un program de slabire, de ingrasare, de mentinere, de detoxifiere, de crestere a imunitatii sau este un program anticelulita.produse Herbalife preturi

Vizitandu-ne cabinetul veti avea oportunitatea sa va intalniti cu 5 persoane care va vor impartasi din experienta lor in a slabi si in asi mentine starea de bine. Dati click AICI si vedeti cum aratau persoanele cu care va veti intalni inainte de a incepe cura! Va vor povesti din experienta lor si va vor arata ce rezultate au obtinut. Sau dati click AICI sa ne vedeti cum aratam acum!

Nu uitati ca in perioada urmarii unui program, pielea dumneavoastra poate suferi transformari vizibile, motiv pentru care trebuie ajutata sa-si pastraze elasticitatea si frumusetea. Noi va recomandam produsele Herbalife dedicate acestui scop. Click AICI pentru a vi le prezenta.

Miscarea si fitnessul sunt doua atribute colaterale ale oricarui program ce-l urmati. Dand un clik AICI veti gasi toate produsele Herbalife dedicate celor care inteleg ca a fi sanatos inseamna a fi activ si mereu in miscare.

Sfaturi utile de sarbatori - Savurati atmosfera sarbatorilor, dar nu cedati ispitelor!

Specialistii americani au descoperit secretul: De ce te ingrasi in perioadele stresante

Sugestie: Preparati un pranz echilibrat nutritiv!