(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Imunitatea reprezinta capacitatea organismului de a lupta cu toate agresiunile ce vin din exterior sub forma de agenti patogeni − virusuri, bacterii, fungi, paraziti,  radiatii, substante toxice, medicamente, etc. care tind sa invadeze permananet corpul uman. Sistemul imunitar cuprinde program herbalife pentru cresterea imunitatiimecanismele de aparare ale organismului ce constituie o veritabila bariera de protectie pentru diversele boli sau infectii pe care le-am putea contacta.
Daca agentii patogeni sunt in cantitati mici, sistemul imunitar face fata atacului. Slabirea sistemului imunitar duce la o protectie scazuta fata de diferitele afectiuni, iar corpul devine mult mai vulnerabil la boli, favorizand inclusiv aparitia cancerului.
Specialistii vorbesc despre o imunitate innascuta si despre o imunitate dobandita. Imunitatea innascuta este mostenita de la parinti si nu mai poate fi influentata pana la sfarsitul vietii. Imunitatea dobandita poate fi sustinuta si modelata, printre altele si printr-o dieta adecvata. Asupra imunitatii dobandite actioneaza multe dintre produsele Herbalife, recomandate mai jos.
Nu trebuie uitat ca si alimentatia este si ea foarte importanta. Legumele si fructele proaspete nu trebuie sa lipseasca din regimul alimentar obisnuit. Vitaminele A, C si D din surse naturale ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, constituind un ajutor real inclusiv in lupta cu infectiile respiratorii.

Cum iti sustine sistemul imunitar o nutritie buna

Immune Booster cu aroma fructe de padure

Cititi care sunt cele mai sanatoase alimente pe care ar trebui sa le consumam.

Descoperire a cercetatorilor din Koln: Factorul care ne creste pofta de mancare nesanatoasa

Sau puteti rasfoi si alte stiri, din domeniu, care v-ar putea interesa.

Simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate

Sfaturi utile in perioada sarbatorilor pentru a nu ceda ispitelor.

 

Atentie!
Programele se recomanda doar de catre consultantul Herbalife in urma completarii fisei clientului (ce contine obiceiurile alimentare). Aceste programe sunt stabilite in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarei persoane.