(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Herbalife nu i-a uitat pe barbatii care stiu sa se ingrijeasca si vor sa ramana mereu atractivi. Produse Herbalife destinate ingrijirii tenului, parului si pielii corpului sunt folosite de mii de barbati moderni din Romania.

 

Barbatii adevarati stiu sa foloseasca numai cosmetice obtinute din produse naturale care sa nu le afecteze pielea, in timp.

 

Doamnelor, acum aveti oportunitatea sa-i oferiti partenerului dumneavoastra un cadou asteptat in tacere si poate nemarturisit.

Motivatia pentru fitness, valabila pentru barbatii de orice varsta

6 sfaturi pentru o piele curata, sanatoasa si frumoasa

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna ce parfum sau alte produse cosmetice se potrivesc cel mai bine partenurului dumneavoastra de viata. Saptamanal avem programata o zi in care facem demonstratii si prezentam produsele dedicate frumusetii si ingrijirii pielii destinate barbatilor.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul Herbalife avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca cosmeticele Herbalife.

 

Cititi si Frumusete masculina. Ce se poate face fara ace si fara operatii pentru riduri, piele lasata, patata si cicatrici?

Sfaturi de ingrijire a tenului pentru barbati.

6 intrebari gresite pe care barbatii si le pun despre femei

Cateva sfaturi pentru barbatii care vor sa slabeasca. Click aici!

 

5 obiceiuri care duc la aparitia prematura a ridurilor!

 

Efectele consumului de alcool in adolescenta!