(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Sfaturi utile in perioada sarbatorilor. Savurati atmosfera sarbatorilor, dar nu cedati ispitelor!
| 2012-04-11

In casele pline de ospitalitate ale prietenilor vostri veti gasi mese incarcate cu bucate pregatite de gazde, dar nu uitati ca:

Mancarurile de la petreceri = grasimi = suferinte

petrecere
Dar acum totul poate fi altfel:
-    nu va trebui sa refuzati invitatiile la petreceri
-    nu ii veti invidia pe ceilalti cand ei mananca si beau ce vor



De acum veti fi pregatiti!
Cum anume?



1) Intariti-va puterile inainte de a pleca de acasa
Daca nu va este foame, in timpul petrecerii veti putea acorda toata atentia veseliei, nu dulciurilor si mancarurilor grase. Programul Herbalife va ofera produse care va ajuta sa va rnentineti greutatea si va ofera informatii si sfaturi practice despre ce si cat sa mancati. Principiul de baza - nu plecati flamand la petreceri! lnainte de a pleca preparati-va o farfurie mare cu o salata colorata plina de legume. Daca va grabiti, ar fi foarte bine sa va preparati pur si simplu un shake cu Formula 1. Aveti grija sa il preparati cat mai gustos si mai nutritiv, ca sa nu aveti senzatia de foame.
2) Folositi-va imaginatia
Inca va ganditi ca nu o sa va puteti abtine de la prajituri, biscuiti, checuri si tort? Trebuie sa va amintiti de doua lucruri foarte daunatoare: ZAHARUL SI GRASIMILE SATURATE. In momentul in care veti simti ispita, puteti juca un joc mental: ganditi-va la cat zahar si grasimi contine fiecare portia din acel dulce pe care vreti sa-l gustati. lmaginati-va aceste cantitati sub forma unei mase lipicioase, grase, gretoase care se intinde peste soldurile, talia, fesele si mainile dvs. Este daunator pentru dvs. si pentru corpul dvs.! Aveti oare nevoie de acest lucru? Consurnati produsele Herbalife! Seara tarziu, cand toti vor fi umflati si satui, voi veti fi plini de ... energie si buna dispozitie!
3) Comunicati mai mult, mancati mai putin
Comunicarea nu trebuie sa fie legata de mancare si bautura. Ganditi-va mai mult la oportunitatea de a cunoaste noi oameni, comunicati mai mult si veti manca mai putin. Cate numere de telefon sau carti de vizita veti putea colecta la sfarsitul acestei intalniri?
4) Faceti cat mai multa miscare
Si in sfarsit, bucurati-va, dansati distrati-va, radeti mult - iata un mod placut de a arde caloriile!

Fiti pregatiti ... din timp!

Ganditi-va la strategii de lupta cu toate ispitele si puneti in practica metodele pe care vi Ie vom impartasi si prin care puteti avea succes. Veti radia incredere. Datorita solutiilor senzationale Herbalife nu vprograma veti trezi cu centimetrii de sezon.

Folositi Programele Herbalife
Formula 1, Formula 2, cell-activator si pudra de proteina sunt un sprijin puternic pentru succes! Nimic nu poate sa inloculasca efectul sinergic al produselor Herbalife in combinatie cu o nutritie sanatoasa. De aceea, va veti atinge cu siguranta scopurile pe care vi le-ati propus in controlul greutatii.

Formula 1

Controlati-va. Evitati distractiile si petrecerile pe stomacul gol!
O alimentatie echilibrata ofera organismului dvs. tot complexul de principii nutritive necesar pentru functionarea lui. Formula 1 - este un cocteil nutritiv care contine principii nutritive echilibrate si este foarte usor de asimilat. Este exact tot ce iti trebuie inainte de a merge la o petrecere.fibre



Daca nu sunteti in stare sa va abtineti de la mancarurile grase, luati cu dumneavoastra Fibre si plante aromate Herbalife, care permit eliminarea surplusului de grasimi ingerate.

batoane proteiceSavurati ciocolata ...
Batoanele proteice, cu trei arome si Formula 1 express bar, cu doua arome, contin proteine de calitate care va vor asigura starea de satietate.

thermojetics
Relaxati-va datorita atmosferei de sarbatoare - nu datorita alcoolului ...
Preparati un vas mare de punch (bautura) de fructe, puneti acolo o lingura de Thermojetics Herbalife, cateva bucatele de citrice proaspete, cateva capsune si apa minerala. Puneti bautura la frigider si lasati-o sa se raceasca. Este o alternativa extraordinara oricarei bauturi.

Acum sunteti pregatiti - puteti merge la distractie!!!


La petreceri … Ce putem spune despre alcool?
Totul este simplu: daca voi veti incepe cu alcoolul, practic nu veti mai putea refuza sa mancati si sa beti in continuare. Doar un singur pahar de vin poate sa demoleze tot sistemul vostru de aparare. De ce sa ricati? Stiti ca bauturile alcoolice contin multe calorii si toxine, care creaza starea de ameteala? Cel mai simplu mod de a refuza este "Mulpetrecere alcooltumesc, conduc, sunt cu masina" sau "Multumesc, dar maine dimineata trebuie sa ma trezesc devreme" sau puteti gasi si alte scuze. Fiti un exemplu pozitiv si evitati starea de ebrietate (atentie la reteta de bautura de fructe de mai sus ... ). Totusi! Daca ati hotarat sa va permiteti sa beti alcool, urmati regula "unul la unul": dupa fiecare portie de alcool, beti un pahar cu apa. Va va fi foarte greu sa beti in plus
folosind aceasta metoda simpla, iar apa va va permite sa eliminati toxinele din organism, diminuand astfel probabilitatea aparitiei starii de ebrietate.



Ce sa faceti daca nu puteti rezista atacurilor senzatiei de foame?
Sunt cateva variante ...
-    Puteti merge la bucatarie si sa va preparati un cocteil (pentru orice eventualitate luati cu dvs. o portie de Formula 1 la petrecere).
-    Incercati sa va potoliti foamea cu ajutorul unui baton proteic.
-    Consumati din belsug salate sau legume proaspete si sosuri cu continut scazut de grasimi.
-    Explicati alegerea dvs. Gazdei si preparati-va un platou dietetic din produsele care va plac. Este posibil ca gazda sa foloseasca reteta dvs. ca sa impresioneze si alti musafiri!



Si la urma urmei daca preparatele au fost atat de gustoase si dvs. nu ati rezistat tentatiei, nu va faceti griji, sunteti pur si simplu om, nu o masina de diete. Stiti ca Programele Herbalife nu va vor dezamagi! Tot ceea ce va trebui sa faceti este sa urmati programul cateva zile in plus si nu va mai fi nici o problema …

Cele mai frecvente scuze pentru a nu tine o dieta!

Herbalplu.ro va ofera consultanta gratuita pentru a elabora impreuna o cura de slabire sau de nutritie eficienta. Vizitandu-ne cabinetul veti avea oportunitatea sa va intalniti cu 5 persoane care va vor impartasi din experienta lor in a slabi. Vizitand pagina Rezultate nutritie Herbalife veti vedea cum aratau distribuitorii independenti Herbalife cu care va veti intalni inainte de a incepe cura! Va vor povesti din experienta lor si va vor arata ce rezultate au obtinut. Sau dati click AICI sa ne vezi cum aratam acum!

Incearca si tu!... pentru ca poti mai mult! Contacteaza-ne, iar noi te vom astepta cu drag.

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.