(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:

Aceste diete de ingrasare se adreseaza persoanelor care doresc sa nu mai fie apreciate ca fiind slabe, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor. Cu ajutorul acestor diete de ingrasare veti reusi sa va cresteti greutate corporala prin cresterea masei musculare, evident nu prin cresterea tesutului adipos din organismul dumneavoastra.

Va putem exemplifica cazul unei persoane care a reusit sa devina mai frumoasa si mai vesela, prin ingrasare, consumand produse Herbalife, ce i-au crescut masa corporala. 

Herbalplu.ro va ofera consultanta gratuita pentru a elabora impreuna o cura de ingrasare sau de nutritie eficienta. Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca produsele Herbalife.

Nu uitati ca in perioada dietei de ingrasare pielea dumneavoastra sufera transformari si trebuie ajutata sa-si pastraze elasticitatea si frumusetea. Motiv pentru care va recomandam produsele Herbalife dedicate acestui scop. Click aici pentru a va prezenta aceste produsele Herbalife.

Miscarea si fitnessul sunt doua atribute colaterale ale oricarei diete ce o urmati. Cu un click AICI, Herbalife va v-a prezenta toate produsele Herbalife dedicate celor care inteleg ca a fi sanatos inseamna a fi activ si mereu in miscare.

Citeste: Cum punem kilograme in plus? Citeste!

Vreau sa ma ingras! Ce trebuie sa fac?

6 alimente care nu au ce sa mai caute in meniul tau zilnic

8 obiceiuri de dimineata care te vor ajuta sa slabesti

Herbalife te ajuta nu numai cu produse de dieta, ci iti ofera posibilitatea de a opta si pentru cadouri destinate celor dragi dumneavoastra, de ambele sexe. Click AICI pentru a vedea produsele Herbalife, ce pot fi oferite drept cadou.

Atitudini si comportament la romani atunci cand tin o dieta.