(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Aici gasiti toate produsele Herbalife destinate unei ALIMENTATII SANATOASE.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna produsele si programul adaptate cel mai bine dumneavoastra, fie ca este un program de slabire, de ingrasare, de mentinere, de detoxifiere, de crestere a imunitatii sau este un program anticelulita.

Vizitandu-ne cabinetul veti avea oportunitatea sa va intalniti cu 5 persoane care va vor impartasi din experienta lor in a slabi si in as mentine starea de bine. Dati click AICI si vedeti cum aratau persoanele cu care va veti intalni inainte de a incepe cura! Va vor povesti din experienta lor si va vor arata ce rezultate au obtinut. Sau dati click AICI sa ne vedeti cum aratam acum!

Nu uitati ca in perioada urmarii unui diete, pielea dumneavoastra poate suferi transformari vizibile, motiv pentru care trebuie ajutata sa-si pastraze elasticitatea si frumusetea. Noi va recomandam produsele Herbalife dedicate acestui scop.

Miscarea si fitnessul sunt doua atribute colaterale ale oricarei diete ce o urmati. Dand un clik AICI veti gasi toate produsele Herbalife dedicate celor care inteleg ca a fi sanatos inseamna a fi activ si mereu in miscare.

Descopera nutritia optima

O farfurie cu piept de pui si ...

Importanta motivatiei in a-ti respecta dieta de slabire

Obezitatea, asociata cu 10 tipuri diferite de cancer

Studiu - Toata lumea minte in legatura cu propria greutate corporala. Cum depasim acest refuz de a ne accepta greutatea reala?