(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Foloseste si nutritia interna pentru o piele frumoasa! Vezi: Herbalife Collagen Skin Booster cu aroma de capsuni si lamaie.

Bautura pentru infrumusetare

Jurnal de frumusete - pasi pentru o frumusete naturala

Pielea fiind cel mai mare organ al corpului nu poate fi tratata cu dezinteres! Intre poluare, expunerea la soare neprotejata si inexistenta unei  rutine de ingrijire a pielii, aceasta are de suferit. Este timpul pentru multe dintre noi de a rupe cu o parte din obiceiurile noastre proaste si pentru a evita unele greseli foarte frecvente care ne afecteaza pielea. Herbalife Skin Herbalife Bucuresti

Ne concentram atat de mult pe ceea ce introducem in organismul nostru, incat este usor sa trecem cu vederea exteriorul sau; sa nu uitam insa, ca pielea are de asemenea nevoie de putina afectiune si atentie. De la lotiuni de curatire si creme hidratante, la creme cu colagen, exfoliante si serum pentru reducerea ridurilor, gama de produse Herbalife Skin contine produsele de care ai nevoie pentru a asigura frumusetea corpului tau si de a contracara efectele mediului inconjurator!

Cum iti protejezi tenul? Sfaturi de neocolit pentru toamna

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna ce produse cosmetice vi se potrivesc cel mai bine dumneavoastra. Saptamanal avem programata o zi in care facem demonstratii si prezentam produsele dedicate frumusetii si ingrijirii pielii.

Ce se intampla cu pielea noastra cand stam la soare si cum functioneaza cremele de protectie solara.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul Herbalife avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca cosmeticele noastre.