(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

 

Descopera efectele benefice ale plantei Aloe Vera
Bucura-te de gama Herbalife pentru revigorarea parului.

Incearca superprodusele pentru par. Sampon si balsam pentru parul deteriorat cu efecte deosebite asupra sanatatii si frumusetii parului, precum si pentru o nutritie eficienta a parului.herbalife pentru par Herbalife Bucuresti

Sunt produse pe baza de plante ce-ti vor ingriji si ocroti parul.

Doamnelor, nu uitati ca aveti oportunitatea sa-i oferiti partenerului dumneavoastra de viata si produse cosmetice Herbalife destinate barbatilor.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna ce produse cosmetice vi se potrivesc cel mai bine dumneavoastra. Saptamanal avem programata o zi in care facem demonstratii si prezentam produsele dedicate frumusetii si ingrijirii pielii.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul Herbalife avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca cosmeticele noastre.

Cu un click AICI puteti vedea toate produsele Herbalife destinate frumusetii pielii dumneavoastra.

5 obiceiuri care duc la aparitia prematura a ridurilor!

5 pasi pentru a avea un par minunat