(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Ce este Herbalife?

O companie leader in nutritie si Controlul Greutatii. (ofera solutii pentru cure de nutritie, cure de slabire rapida dar fara foame, sau o nutritie echilibrata pentru persoane de orice varsta)

Herbalife a fost infiintata de catre Mark Hughes in anii '80. Acesta a avut un vis de a oferi oamenilor solutii de nutritie pentru o viata sanatoasa. De la initiativa unui om, aceasta a devenit o companie globala. Herbalife continua visul fondatorului sau care s-a documentat mult in Tibet. Herbalife este membru activ in diverse organizatii de comert. Herbalife are sediul central in California SUA iar sediul european in West London, Marea Britanie.

Toate produsele Herbalife au la baza plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala si sunt fabricate din ingrediente pure naturale, conform standardelor internationale de calitate si control ISO. Nici un produs Herbalife nu are componente daunatoare sanatatii.

De ce Herbalife?
Peste 32 de ani de experienta
Reprezentante in peste 82 de tari
Milioane de clienti multumiti la nivel international
Peste 40.000 de rezultate doar in ROMANIA

 

Misiunea sa in lume

Herbalife imbunatateste vietile oamenilor din cel peste 82 de tari, de pe sase continente prin intermediul unei retele de peste 1.7 milioane de distribuitori independenti

 

O abordare personalizata

Fiecare solutie de nutritie este propusa de catre un consultant Herbalife care se concentreaza in a oferi produse utile persoanei ce doreste un stil de viata echilibrat si sanatos.

 

Noi iti oferim consultanta gratuita pentru a elabora impreuna o cura de slabire sau nutritie eficienta. Vizitandu-ne CABINETUL vei avea oportunitatea sa te intalnesti cu 5 persoane care iti vor impartasi din experienta lor in a slabi. Da click AICI si vezi cum aratau persoanele cu care te vei intalni inainte de a incepe cura! Iti vor povesti din experienta lor si iti vor arata ce rezultate au obtinut. Sau da click AICI sa ne vezi cum aratam acum!

 

Herbalife inseamna inovatie

Compania dezvolta cele mai bune produse de slabire, cure de slabire echilibrate, nutritie personalizata, energie&fitness cat si cosmetice naturale. Toate produsele sunt recunoscute si apreciate la nivel international

 

Click aici  -   Alimente care ne otravesc.

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.