(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:

Pentru FRUMUSETEA CORPULUI dumneavoastra, gasiti mai jos toate produsele Herbalife destinate ingrijirii pielii si parului pentru femei dar si pentru barbati:

- noua gama de produse Herbalife Skin contine produsele de care ai nevoie pentru a asigura frumusetea corpului tau si de a contracara efectele mediului inconjurator (lotiuni de curatire si creme hidratante, creme cu colagen, exfoliante si serum pentru reducerea ridurilor)

- produse destinate combaterii celulitei, acel efect neplacut de coaja de portocala ce ne creaza atat disconfort;

Pentru mentinerea liniilor si frumesetii siluetei celor care stiu sa se ingrijeasca si sunt dornici de viata sanatoasa, Herbalife va recomanda produse dedicate unei diete adecvate - click AICI

Trucul de doua minute care sterge ridurile de pe fata. Nu te costa nimic, iar rezultatele apar imediat

Organizeaza o zi de spa la tine acasa

Ghid pentru a imbatrani frumos si sanatos
Cinci moduri in care te poti bucura de un Spa acasa

Miscarea si fitnessul sunt doua atribute ale celor care stiu cum sa-si mentina sanatatea. Dand un clik AICI veti gasi toate produsele Herbalife dedicate celor activi si mereu in miscare.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna ce produse cosmetice vi se potrivesc cel mai bine dumneavoastra. Saptamanal avem programata o zi in care facem demonstratii si prezentam produsele dedicate frumusetii si ingrijirii pielii.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul Herbalife avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca cosmeticele noastre.

Ritual de frumusete pentru vremea rea

20 de greseli ce-ti stirbesc frumusetea

Trei intrebari despre ... celulita cu Oana Turcu

Ingrijirea pielii pe timpul verii!

6 intrebari gresite pe care barbatii si le pun despre femei

Cu un simplu click pe butonul corespunzator, puteti afla mai multe detalii despre produs sau puteti trimite o comanda de cumparare on-line.