(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Pentru FRUMUSETEA CORPULUI dumneavoastra, gasiti mai jos toate produsele Herbalife destinate ingrijirii pielii si parului pentru femei dar si pentru barbati:

- noua gama de produse Herbalife Skin contine produsele de care ai nevoie pentru a asigura frumusetea corpului tau si de a contracara efectele mediului inconjurator (lotiuni de curatire si creme hidratante, creme cu colagen, exfoliante si serum pentru reducerea ridurilor)

- produse destinate combaterii celulitei, acel efect neplacut de coaja de portocala ce ne creaza atat disconfort;

Pentru mentinerea liniilor si frumesetii siluetei celor care stiu sa se ingrijeasca si sunt dornici de viata sanatoasa, Herbalife va recomanda produse dedicate unei diete adecvate - click AICI

Trucul de doua minute care sterge ridurile de pe fata. Nu te costa nimic, iar rezultatele apar imediat

Organizeaza o zi de spa la tine acasa

Ghid pentru a imbatrani frumos si sanatos
Cinci moduri in care te poti bucura de un Spa acasa

Miscarea si fitnessul sunt doua atribute ale celor care stiu cum sa-si mentina sanatatea. Dand un clik AICI veti gasi toate produsele Herbalife dedicate celor activi si mereu in miscare.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna ce produse cosmetice vi se potrivesc cel mai bine dumneavoastra. Saptamanal avem programata o zi in care facem demonstratii si prezentam produsele dedicate frumusetii si ingrijirii pielii.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul Herbalife avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca cosmeticele noastre.

Ritual de frumusete pentru vremea rea

20 de greseli ce-ti stirbesc frumusetea

Trei intrebari despre ... celulita cu Oana Turcu

Ingrijirea pielii pe timpul verii!

6 intrebari gresite pe care barbatii si le pun despre femei

Cu un simplu click pe butonul corespunzator, puteti afla mai multe detalii despre produs sau puteti trimite o comanda de cumparare on-line.