(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Cure de slabire - Programe Herbalife

Produsele de nutritie interna si externa Herbalife sunt special concepute ca, in diferite combinatii, sa permita abordarea unei mari varietati de probleme de dieta sau de nutritie externa. Astfel, produsele de nutritie Herbalife cat si produsele cosmetice de inalta clasa va permit conceperea unui program de nutritie tintit direct catre necesitatile dumneavoastra.

Nutritia personalizata cuprinde solutii pentru detoxifierea corpului, abordarea diferitelor probleme ale femeii, cresterea imunitatii corpului, stres, sau sanatatea inimii

Mai jos, puteti parcurge cateva dintre cele mai frecvente programe pe care le recomandam clientilor care doresc sa schimbe ceva pentru sanatatea lor si care sunt evident in cautarea starii de bine.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a elabora impreuna un program de slabire, de ingrasare sau de nutritie eficienta. Vizitandu-ne cabinetul veti avea oportunitatea sa va intalniti cu 5 persoane care va vor impartasi din experienta lor. Dati click AICI si vedeti cum aratau persoanele inainte de dieta Herbalife!  Va vor povesti istoriile lor si va vor arata ce rezultate au obtinut. Sau dati click AICI sa ne vedeti cum aratam acum dupa ce am consumat produse Herbalife!

Cum citesc informatiile nutritionale de pe etichete

Incercati si dumneavoastra!... pentru ca puteti mai mult! Contactati cabinetul nostru Herbalife, iar noi va vom astepta cu drag.

De ce Tri Blend Select?

Nu uitati ca in perioada oricarei diete pielea dumneavoastra poate suferi transformari si trebuie ajutata sa-si pastraze elasticitatea si frumusetea. Motiv pentru care va recomandam produsele Herbalife dedicate acestui scop. Click aici pentru a vi le prezenta.

Herbalife te ajuta nu numai cu produse de dieta, ci iti ofera posibilitatea de a opta si pentru cadouri destinate celor dragi dumneavoastra, de ambele sexe. Click AICI

Sugestii de pregatire a shake-ului puteti citi dand click AICI, unde veti vedea retetele folosite de Messi si de ceilalti fotbalisti de la FC BARCELONA.

Reguli de nutritie pentru varstele de 30 ani, 40 ani, 50 ani si dupa.

Deliciu vegetarian cu naut si conopida, inspirat de arome exotice

Vreau sa ma ingras! Ce trebuie sa fac?

Sfaturi privind mancatul in perioada sarbatorilor de iarna

Leacuri pentru detoxifiere dupa o masa copioasa