(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Pastrarea sanatatii dumneavoastra presupune, printre multe altele si o faza foarte importanta: detoxifierea organismului.

In viata de zi cu zi organismul nostru produce si toxine, neavand cum sa evitam asta. Suntem expusi permanent la cantitati mari de toxine datorate poluarii aerului, chimicalelor din casa, mancarurilor procesate pe care consumam zilnic, medicamentelor din farmacii pe care le mai luam uneori,  precum si multor altor lucruri.detoxifiere Herbalife

Corpul nostru se straduieste permanent sa elimine toxinele, in mod natural, prin mecanisme cum sunt: respiratia, transpiratia, urina si excretia, dar cateodata are nevoie de putin ajutor din partea noastra.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a elabora impreuna un program de detoxifiere adaptat nevoilor dumneavoastra. Vizitandu-ne cabinetul Herbalife veti avea oportunitatea sa va intalniti cu 5 persoane care va vor impartasi din experienta lor. Dati click AICI si vedeti cum aratau persoanele inainte de dieta Herbalife

Sau dati click AICI sa ne vedeti cum aratam acum dupa ce am consumat produse Herbalife!

Cum ne putem detoxifia corpul dupa mancarurile grele de Craciun

Pesticidele, otrava din fructele noastre.

Incercati si dumneavoastra!... pentru ca puteti mai mult! Contactati cabinetul nostru Herbalife, iar noi va vom astepta cu drag.

Dieta de detoxifiere - secretul frumusetii starurilor!

In doar doua zile, stafidele te ajuta sa-ti detoxifici ficatul

Ritual de frumusete pentru vremea rea


Un program de detoxifiere te poate ajuta in tranzitia dintre anotimpuri.