(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Cure de slabire - Produse pentru piele

Gama de produse pentru nutritie externa Herbalife te ajuta sa arati superb la exterior. Cosmeticele din plante, cosmetice naturale Herbalife nu-ti vor dezamagi asteptarile. Rezultate minunate si un corp sanatos.

Incepi cu linia de ingrijire a pielii Nourifusion sau utilizezi linia cosmetice Skin Activator pentru intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire. Herbalife cosmetice Herbalife Bucuresti

Beneficiezi de proprietatile terapeutice ale plantei Aloe Vera sin gama noastra Herbal Aloe si folosesti extraordinarele parfumuri Herbalife.

La rubrica 'Stiri sanatate Herbalife' puteti gasi multe informatii despre efectele alimentatiei asupra tenului, cosmeticele Herbalife, cat si alte stiri Herbalife de interes pentru dumneavoastra.

Ce trebuie sa stii despre parabeni?

Produsele Herbalife, sunt oferite la vanzare numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife au la baza plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala si sunt fabricate din ingrediente pure naturale, conform standardelor internationale de calitate si control ISO. Nici un produs Herbalife nu are componente daunatoare sanatatii.
INCEPE CHIAR IN ACEST MOMENT SA TRAIESTI O VIATA SANATOASA PLINA DE ENERGIE

Ingrijirea pielii pe timpul verii!

20 de greseli ce-ti stirbesc frumusetea