(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

H24 - Nutritie pentru sportivi

Alte produse din: Nutritie sportivi
Gama de produse:
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.

Pe baza celor mai recente progrese in domeniul cercetarii stiintifice, gama  Herbalife H24 este conceputa pentru fiecare dintre dumneavoastra.  Fie ca sunteti un jogger, un adept al sali de sport sau un atlet de performanta, Herbalife H24 va Herbalife24 H24ofera o gama de produse care va ajuta sa va pregatiti, sa va antrenati si sa va recuperati. Gama H24 poate fi personalizat in functie de programul dumneavoastra de antrenament. Treceti la nivelul urmator de pregatire,  de performanta si  de refacere , cu noua noastra gama de nutritie sportiva conceputa sa acopere cele 24 de ore ale zilei.


Va garantam ca fiecare produs din fiecare lot este testat, in raport cu substantelor neautorizate in sport, de catre un organism independent.  Pentru siguranta dumneavoastra puteti verifica numarul lotului produsului pe site-ul www.koelnerliste.com. 

Nici un produs din gama Herbalife H24 nu contine coloranti artificiali. Produsele Herbalife H24 Prolong,  Hydrate,  Rebuild Strength si  Rebuild Endurance nu contin arome artificiale.

Herbalife Bucuresti Herbalife 24

Va puteti personaliza programul de nutritie Herbalife24 pentru toata ziua, in functie de tipul sportului practicat si functie de nevoile dumneavoastra de antrenament, precum si de nivelul performantei urmarite,  cu un click aici!

Materiale pentru sportivi si practicanti de fitness

Herbalife si echipa de canotaj Romana: parteneriat de succes la campionatele mondiale 2023

Herbalife24 ®. Ghidul fitness

H24FIT - Program de exercitii

Energie necesara pentru antrenamente fitness

Energie pentru sportivi

Pranz delicios cu piept de rata fiert