(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Cure de slabire - Produse pentru Fitness

Herbalife nu ofera numai o gama de produse de nutritie de top ci si o filosofie de viata. A fi sanatos inseamna a fi activ si mereu in miscare.

Herbalife recomanda activitatea fizica, sportiva minim 30 de minute pe zi. fitness Herbalife H24

Indiferent de varsta si de abilitatile fizice, aproape fiecare persoana se poate bucura de avantajele asupra sanatatii pe care le poate aduce exercitiul fizic practicat zilnic. Printre avantaje sunt: muschi si oase puternice, stres redus simtitor, controlul greutatii.

Pe langa activitatea fizica se alatura si o dieta echilibrata , bogata in legume verzi, calciu si proteine. Pe langa acestea intervine si Herbalife cu solutii eficiente pentru a-ti indeplini visul de a arata si simti mai bine.

Indiferent daca esti sportiv sau nu, poti consuma produsele de nutritie pentru sportivi de la Herbalife, aducand necesarul zilnic de nutrienti pentru corpul tau.

Nutritia Sportiva - Batoanele Proteice H24 Achieve

Lovitura data de Hagi cu FC Viitorul. "regele" si-a pus semnatura pe un contract cu un gigant mondial asociat cu Cristiano Ronaldo.

Starea de sanatate a barbatilor - motiv de ingrijorare intr-un raport al Comisiei Europene

 

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a va prezenta produsele Herbalife dedicate persoanelor active care stiu sa-si mentina starea de bine prin miscare si fitness.

Pentru explicatii complete si programari, contactati-ne  telefonic sau vizitati-ne cabinetul avand posibilitatea de a cunoaste si de a incerca produsele noastre.

Cand mergem la sala sau in locuri publice ne place sa aratam bine si plini de viata. Pentru ingrijirea pielii fetei si corpului dumneavoastra, Herbalife a pregatit o gama completa de produse cosmetice. Dati click AICI pentru a le cunoaste.

Herbalife va ajuta nu numai cu produse wellness, ci va ofera posibilitatea de a opta si pentru cadouri destinate celor dragi dumneavoastra, atat pentru femei cat si pentru barbati. Click AICI

Sugestii de pregatire a shake-ului puteti citi dand click AICI, unde veti vedea retetele folosite de Messi si de ceilalti fotbalisti de la FC BARCELONA.

Produsele Herbalife, sunt oferite la vanzare numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife au la baza plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala si sunt fabricate din ingrediente pure naturale, conform standardelor internationale de calitate si control ISO. Nici un produs Herbalife nu are componente daunatoare sanatatii.
INCEPE CHIAR IN ACEST MOMENT SA TRAIESTI O VIATA SANATOASA PLINA DE ENERGIE

Te-ai intrebat cat de sanatos vrei sa fii?

Reguli de nutritie pentru varstele de 30 ani, 40 ani, 50 ani si dupa.

Ingrijirea pielii dupa sarbatori. Plan de recuperare