(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

 

Site-ul Herbalplus.ro isi dedica activitatea persoanelor care doresc sa se simta mai bine si sa arate mai bine.
Noi te putem ajuta sa-ti imbunatatesti nutritia,sa slabesti, sa te ingrasi, iar apoi sa-ti mentii aceste
rezultate pe termen lung.


Suntem o echipa foarte bine instruita, pentru ca participam la toate cursurile nationale si internationale, organizate in tara si in Europa, unde suntem  instruiti de catre cei mai buni medici si nutritionisti din lume si avem obiectivul de a urmari rezultatele  clientilor nostri pentru ai ajuta sa ajunga usor la greutatea optima si sa se mentina in forma excelenta.

Daca vreti sa ne vedeti cum aratam inainte de a incepe sa folosim produsele Herbalife, dati click AICI

 

Pe toata durata programului noi vom fi alaturi de tine, cu toata experienta de care dispunem pentru ca tu sa-ti atingi scopul.  Te vei bucura de tot suportul nostru constand in recomandari personalizate, monitorizare pe toata perioada programului, acces online la informatii si sugestii utile. Dati click AICI pentru a afla datele noastre de contact telefonic sau e-mail.


O nutritie echilibrata este secretul unei vieti lungi si sanatoase. Produsele Herbalife te vor ajuta sa te simti si
sa arati mai bine.

 

 

Hermina Voinescu-World Team Member


Am intalnit compania Herbalife in urma cu 6 ani si am inceput colaborarea fiind foarte atrasa de domeniul de activitate, Wellness, un domeniu foarte actual si cu o perspectiva de dezvoltare foarte mare. Ideea de a-i  ajuta pe altii sa fie mai sanatosi si sa se simta mai bine, m-a determinat sa ma instruiesc pentru a fi un foarte bun “Consultant Wellness”. Daca vreti sa vedeti cum aratam atunci dati click AICI!Activitatea alaturi de compania Herbalife mi-a oferit posibilitatea de a participa la instruiri internationale in domeniul Wellness la cel mai inalt nivel.

 

Am vizitat locuri minunate si m-am simtit extraordinar alaturi de marea echipa Herbalife.