(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Culoare si gust in aceasta masa plina de nutrienti
| 2023-08-25

Astazi, va propunem o masa echilibrata si plina de nutrienti, care va incanta simturile si va hrani corpul in mod sanatos. Pe farfuria dumneavoastra veti gasi o varietate de elemente esentiale:

Proteinele sunt reprezentate de delicioasele 4 felii de branza tofu, bogate in aminoacizi esentiali si perfecte pentru sustinerea masei musculare.
Pentru carbohidratii complecsi, am inclus 2 rondele de orez integral, pentru a va oferi energia de durata de care aveti nevoie.
Grasimile sanatoase sunt aduse in aceasta masa prin cateva pufuri de ulei de masline, care adauga o nota subtila de aroma si asigura absorbtia optima a nutrientilor din legume.
Pentru micro si fitonutrienti, va prezentam 2 linguri de fasole verde fiarta, o jumatate de rosie proaspata taiata in bucati si o ceapa rosie mica feliata, toate acestea contribuind la o explozie de culori si arome in farfurie.
Aceasta masa nu numai ca este un regal vizual, dar ofera si o gama variata de nutrienti esentiali. Fiecare componenta a fost aleasa cu grija pentru a va oferi o experienta culinara echilibrata si placuta. Savurati fiecare muscatura si bucurati-va de beneficiile unei mese sanatoase si gustoase!

Tu ai un plan alimentar?
Daca vrei sa-l facem impreuna,  suna-ma la tel: 0740274753.

Foto si farfurie: Hermina

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.