(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

VARSTA BIOLOGICA A LUI CRISTIANO RONALDO - MEDICILOR NU LE-A VENIT SA CREADA

Exercitii fizice | 2018-04-12

Cristiano Ronaldo are un fizic impresionant si se afla intr-o forma perfecta, la o varsta la care multi se gandesc sa agate ghetele in cui.

Medicii sunt impresionati de datele culese despre portughez, a carui varsta biologica este de doar 23 de ani, cu 10 mai putin decat are in realitate.


Jurnalista Arancha Rodriguez a facut rost de istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Desi are 33 de ani, starul Realului se afla la cel mai inalt nivel, iar organismul sau este aproape de perfectiune. Ziarista a prezentat datele unor doctori, care au ramas impresionati de organismul superstarului blanco. Varsta lui biologica ar fi de doar 23 de ani, astfel ca e de asteptat ca portughezul sa evolueze la cel mai inalt nivel cativa ani buni.
 
Conform spaniolilor de la AS, Ronaldo are un indice de grasime corporala de doar 7%. Asta in conditiile in care chiar si in randul sportivilor acesta este undeva in jur de 10-11%. De asemenea, indicele de masa musculara al portughezului este putin peste 50%, mult peste valorile ridicate intalnite la sportivii de performanta (aproximativ 46%).


In timpul confruntarii cu liderul din Serie A TIM, Ronaldo a atins o viteza maxima de 33,65 km/h, o performanta remarcabila. De exemplu, Leroy Sane, cel mai rapid jucator din Premier League, a fost "inregistrat de radar" cu 35,48 km/h.


Asa cum s-a observat pe Juventus Stadium, si detenta starului de la Real Madrid este una impresionata. In momentul in care Ronaldo a lovit mingea la golul din foarfeca, balonul se afla la peste 2,3 metri inaltime. Spaniolii scriu ca detenta lui Ronaldo depaseste un metru si rivalizeaza cu cea a jucatorilor din NBA.


In concluzie, formatia din capitala Spaniei nu poate fi decat fericita sa aiba la dispozitie un atlet cu asemenea calitati, care va putea sa joace cativa ani, foarte probabil, la acelasi nivel incredibil.

 

Organismul superstarului si performantele de care da dovada se datoreaza si faptului ca Ronaldo este sponsorizat nutritional de catre Herbalife, iar impreuna au dezvoltat produsul CR7 Drive, care este o bautura hipotonica pentru hidratare avansata pe baza de carbohidrati si electroliti pentru mentinerea performantei de anduranta in timpul exercitiilor prelungite, perfecta pentru a fi consumata in timpul antrenamentelor sau a activitatilor sportive. Vezi produsul cu un click AICI!

Autor digisport Sursa: digisport.ro