Herbalife-bauturi sanatoase-aloe vera-produse Herbalife-fitness-preturi Herbalife-dieta de ingrasare Herbalife-distribuitor independent Herbalife-Herbplus.ro ofera solutii-produse naturale-antiaging-c

  Noua Zeelanda: O femeie a murit din cauza consumului excesiv de bauturi carbogazoase.
 • O femeie din Noua Zeelanda a murit dupa ce a consumat aproximativ 10 litri de bauturi carbogazoase pe zi, timp de mai multi ani, relateaza The Telegraph. Natasha Marie Harris, mama a opt copii, a murit pe 25 februarie 2010, la varsta de 30 de ani, in urma unui atac de cord. Familia acesteia sustine ca decesul sau subit a fost rezultatul consumului excesiv de Cola. 

  Partenerul de viata al femeii, Christopher Hodgkinson, a declarat saptamana aceasta la audierile din cadrul anchetei judiciare ca, inainte sa moara, aceasta nu se simtea prea bine si era lipsita de energie, dar ca nu le-a trecut niciodata prin cap ca problema de sanatate era provocata de consumul de Coca-Cola.

  "Obisnuia sa bea cel putin 10 litri pe zi. Primul lucru pe care il facea dimineata si ultimul lucru pe care il facea la sfarsitul zilei era sa bea Coca-Cola", a spus el.

  Politistii care au investigat moartea acesteia au estimat ca femeia consuma, in medie, 7 litri de Coca-Cola pe zi.

  Partenerul femeii a mai spus ca aceasta era dependenta de Cola, iar in lipsa bauturii devenea indispusa, irascibila si abatuta.

  "Nu m-am gandit niciodata la Coca-Cola, n-am crezut ca ar putea dauna in vreun fel unei persoane. Este doar un suc, e ca si cum ai bea apa... Nu m-am gandit ca o bautura te poate ucide", a declarat Hodgkinson.

  De asemenea, Vivien Hodgkinson, soacra femeii, a povestit ca  aceasta "innebunea" daca ramanea fara Cola.

  Autopsia efectuata in acest caz a aratat ca Natasha Harris avea un ficat bolnav, dar cauza mortii ei nu a putut fi stabilita.

  Din investigatiile medicale a reiesit ca decesul ar fi fost provocat de o disfunctie cardiaca.

  Potrivit lui Christopher Hodgkinson, doctorii i-au spus ca femeia avea un anevrism aortic, cauzat de consumul mare de Cola.

  Unul dintre medicii care au examinat cauzele mortii ei, patologul Dan Morin, a declarat in fata instantei ca Natasha Harris suferea probabil de o hipokaliemie severa, adica o lipsa acuta de potasiu in sange, de obicei asociata consumului excesiv de sucuri.

  El a explicat ca desi este greu de confirmat acest diagnostic din examinarile post-mortem, acesta este concordant cu simptomele de oboseala si lipsa de energie ale femeii, intalnite de asemenea si in cazul altor mari consumatori de sucuri.

  O solutie la substituirea bauturilor carbogazoase din obiceiurile dumneavoastra alimentare o poate reprezenta bautura Herbalife Aloe Suc Concentrat Cu Aroma De Mango, care rezolva cu succes problema aportului zilnic de lichide. Herbal Aloe normalizeaza procesul digestiv, optimizand activitatea stomacului si a colonului.

  Bea multa apa! - pentru echilibrul tau de lichide si sanatatea ta.

   

  Citeste mai multe lucruri interesante pe Blogul Herbalplus!

   

 • Data: 2012-05-20 Ora: 16:41:18
 • Sursa:
 • The Telegraph
 • Autor:
 • V.M.
 • Comentarii (0)
 • Vizualizari (727)
 • Contact direct:
 • Daca doresti sa ne contactezi direct, iata datele noastre:
 • Membru Herbalife Independent
 • Telefon mobil: 0740274753 (Orange) sau 0722277884 (Vodafone)