(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

HIDRATAREA CORESPUNZATOARE: CUM POATE INFLUENTA PRODUCTIVITATEA SI BUNASTAREA TA

Stil de viata | 2023-11-06

Pentru a mentine nivelurile adecvate de hidratare in organism, este esential sa ne asiguram ca ne hidratam regulat pe parcursul zilei. De asemenea, este important sa ajustam nivelurile noastre de hidratare in functie de varsta noastra, sex, activitatea fizica si conditiile climatice in care traim.

Consumul regulat de lichide in timpul orelor de lucru poate sa ne ajute sa mentinem nivelul de productivitate si sa reducem riscul de accidente la locul de munca.

Cu toate acestea, studiile au relevat ca pana la 35% dintre europeni nu consuma suficienta apa, in special persoanele in varsta.

Deci, cat de multa apa ar trebui sa bem pe zi?

Conform recomandarilor comunitatii stiintifice din Europa, femeile ar trebui sa consume aproximativ 2 litri de apa pe zi, in timp ce barbatii ar trebui sa aiba ca tinta 2,5 litri pentru a-si mentine nivelul optim de hidratare si a se bucura pe deplin de beneficiile pentru sanatate ale apei.

Recomandarea stiintifica este ca aproximativ 70-80% din necesarul de lichide ar trebui sa provina din apa, in timp ce restul (20-30%) poate fi asigurat prin consumul de alimente. Surse alimentare bune pentru hidratare includ laptele, fructele si legumele proaspete, cu conditia ca acestea sa aiba un continut scazut de calorii si zahar. Chiar si ceaiurile si cafeaua pot contribui la hidratare. Studiile arata ca consumul de cofeina sub 250 mg/zi (echivalent cu aproximativ 2 cesti de cafea pe zi) nu are un impact semnificativ asupra deshidratarii organismului, mai ales in cazul persoanelor care consuma in mod regulat cofeina. In cazul in care este necesar, ceaiurile din plante reprezinta o alternativa buna cu continut scazut de cofeina.

Autor herbalplus.ro Sursa: Herbalife Nutrition
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.