(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

HERBALIFE NUTRITION - PROMOVAND EXCELENTA IN NUTRITIE LA NIVEL GLOBAL

Stil de viata | 2023-02-27

Institutul Herbalife Nutrition se dedica promovarii excelentei in domeniul nutritiei la nivel global prin intermediul cercetarii clinice si al educatiei. Aici lucreaza experti de top din intreaga lume, care isi unesc eforturile pentru a oferi produse de inalta calitate si pentru a educa oamenii cu privire la importanta unei alimentatii sanatoase.

Unitatile noastre de productie sunt dotate cu cele mai noi tehnologii si se numara printre cele mai avansate din lume. In plus, toate laboratoarele noastre din intreaga lume sunt certificate ISO 17025, ceea ce garanteaza ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate. In Europa, gama noastra de produse Herbalife24 este supusa testelor pentru substante interzise de LGC prin intermediul programului global Informed Sport, ceea ce asigura siguranta si increderea consumatorilor nostri.

Fondata in 1980, Herbalife Nutrition este liderul global pentru inlocuitori de masa, suplimente nutritionale si produse pentru ingrijirea pielii. Zilnic, peste 4 milioane de shake-uri Herbalife Nutrition sunt consumate in intreaga lume, ceea ce demonstreaza popularitatea si increderea de care se bucura produsele noastre.

In Romania, Herbalife Nutrition este mandru sa fie principalul sponsor in nutritie pentru mai multi sportivi de performanta, printre care se numara multiplul campion national la triathlon si duathlon, Ciprian Balanescu, echipa de fotbal FC Farul Constanta, si Lotul Olimpic de canotaj masculin si feminin al Romaniei. Acest lucru demonstreaza angajamentul nostru de a promova un stil de viata activ si sanatos in randul oamenilor din intreaga lume.

Autor tehnici AI Sursa: Herbalife
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.