(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

GATESTE ALATURI DE COPII: ALIMENTATIA SANATOASA INCEPE IN BUCATARIE

Inspira-ti copiii si ofera-le o aptitudine care ii va ajuta pe parcursul vietii si pe care o vor lua cu ei oriunde vor merge.

Gatitul este creativ, dezordonat si distractiv. In plus, eforturile tale culinare sunt rasplatite cu ceva (speram) delicios!


Gatitul impreuna cu copiii sau cu cei dragi poate avea o influenta pozitiva si de durata asupra noastra. Pe langa crearea amintirilor si a unor legaturi mai puternice, gatitul ii poate ajuta pe copii sa iubeasca alimentele sanatoase, gatite acasa si sa cultive obiceiuri alimentare pe tot parcursul vietii, care vor fi mai benefice pentru sanatatea lor pe masura ce vor creste.


Importanta acestui lucru nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea. In ultimele decenii, obezitatea si supraponderalitatea in randul copiilor au crescut dramatic la nivel global. Acest lucru este cauzat partial de o alimentatie saraca in nutrienti, alimente/gustari bogate in calorii si o cantitate insufi cienta de fructe, legume, cereale integrale si produse bogate in calciu (lactate).

Mesele care sunt consumate in afara casei tind sa fie mai bogate in calorii, grasimi saturate si ofera mai putini micronutrienti precum calciul si fibrele, decat mesele preparate acasa. Pe de alta parte, mesele de acasa sunt asociate cu un aport mai mare de fructe, legume si produse lactate, cu mai putine grasimi si calorii.

Implica-ti copiii: este timpul sa transformi mesele gatite acasa intr-o noua traditie!

Citeste si - Gateste alaturi de copii: avantaje multiple

Autor Susan Bowerman Sursa Herbalife