(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

FOLOSESTE TEHNOLOGIA PENTRU A-TI IMBUNATATII ACTIVITATEA FIZICA

Exercitii fizice | 2021-09-27

Un stil de viata sedentar poate duce la ingrasare, la pierderea semnificativa a mobilitatii articulare si la senzatia de oboseala. Dar tehnologia ne poate ajuta, de asemenea, sa fim in forma si sa fim sanatosi!

De la ceasuri, la benzi, la aplicatii pentru telefon si multe altele, exista multe gadget-uri pe piata de diferite dimensiuni, stiluri si culori.

Fii responsabil
Exista unele dispozitive de fitness care au posibilitatea de a te recompensa pentru eforturile depuse, printr-o notificare trimisa imediat dupa ce ti-ai atins
obiectivul pentru ziua respectiva. Poate fi un mod incredibil de eficient de a ramane motivat, de a te simti optimist si de a continua sa faci miscare.

Monitorizeaza-ti nutritia
Oriunde te-ai afla in calatoria ta de fitness, este foarte important sa iti monitorizezi nutritia. Cu cat devii mai activ, cu atat trebuie sa acorzi mai multa atentie nutritiei tale zilnice. Exista cateva aplicatii grozave pe care le poti descarca gratuit pe telefonul tau.

Fii competitiv alegand o provocare
Lanseaza o invitatie cuiva pentru a invata un dans sau accepta o provocare de a face genuflexiuni timp de 30 de zile. Exerseaza alaturi de prieteni sau de cei dragi! Te poate ajuta sa te simti motivat, entuziasmat si sa ai mai multe sanse de a finaliza provocarea.

Imbunatateste-ti performanta
Te poti antrena mai eficient urmarind ritmul cardiac, poti folosi ceasuri inteligente care iti pot monitoriza sanatatea inimii, somnului, numarul de pasi si chiar nivelul de stres.

Autor herbalplus.ro Sursa: Herbalife