(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

FII IN FORMA MAXIMA

Exercitii fizice | 2020-02-27

Actiune
Sala de fitness si exercitile fizice se pot simti ca o provocarea prea mare, asa ca pentru inceput poti incerca sa devii mai activ. Poti incepe cu introducerea unor exercitii de intindere in prima parte a zilei sau o plimbare in jurul blocului. Orice tip de miscare este mai buna decat deloc. Daca nu esti o persoana in forma, nu trebuie sa pui presiune de la inceput. Incearca doar sa ”actionezi” incercand sa fii activ zilnic.

fitness bucuresti herbalife
Responsabilitate
Stii ca trebuie sa faci miscare. Adauga pe lista ta zilnica de prioritati sa faci exercitii fizice. Adauga pe lista ta de prioritati sa faci zilnic exercitii de stretching inainte de micul dejun timp de 1 minut. Daca mergi zilnic pe jos pana la capatul strazii, atunci scrie si asta pe lista ta. Este mult mai probabil sa faci miscare daca esti responsabil si chiar dupa primele 5 zile poti vedea un rezultat.
Cel mai probabil nu vei fi in varful muntelui, dar poti spune ca ai inceput!

Analiza
Verifica-ti programul si vezi unde ai loc pentru miscare. Crezi ca nu gasesti doua ore in care sa ajungi la sala, sa participi la o grupa de fitness, sa te schimbi si sa te intorci acasa? Bine, haide sa o luam incet. Poti gasi 1 minut linainte de micul dejun sau doua minute dupa munca?
Asa cum nu Incepi sa escaladezi un munte in viteza, poti incepe usor sa faci miscare zilnic. Gaseste cateva minute in program si fa exercitii de intindere. Intinde-te spre tavan, rasuceste usor gatul si bucura-te de senzatia traita. Cu timpul, fncearca sa transformi cele doua minute de miscare in 5 si tot asa din ce in ce mai mult.

Autor Hermina Voinescu Sursa: herbalplus