(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

EFECTELE NEGATIVE ALE CONSUMULUI DE ALIMENTE SUPER PROCESATE ASUPRA CREIERULUI

Sugestii Herbalifeproduse de slabit herbalife bucuresti

O dieta bogata in alimente super procesate poate fi cauza unor probleme cu creierul, conform specialistilor in dieta si studiul creierului uman. Aceste alimente, cum ar fi chipsurile, margarina, bauturile energizante, nuggets sau stickuri de pui si peste, supe instant si cereale indulcite, sunt bogate in zaharuri, lipide si sare, dar au un continut scazut de fibre si substante nutritive. In plus, sunt pline de aditivi, coloranti artificiali, arome sintetice si altele, care pot avea efecte negative asupra capacitatii intelectuale.

Un studiu realizat pe zeci de mii de participanti din Marea Britanie a aratat ca cei care au consumat alimente super procesate au avut un risc mai mare de a fi diagnosticati cu dementa senila in decurs de 10 ani.

O dieta sanatoasa, cum ar fi cea oferita de gama de produse de nutritie Herbalife Nutrition, inclusiv cea recomandata veganilor, sau, pentru diversificare, cea bazata pe nuci, peste, ulei de masline, legume si fructe proaspete, lactate fermentate, poate fi o alegere mai buna pentru o sanatate mentala buna la varsta inaintata.

Text si foto editate cu AI

Citeste si ”Sfaturi nutritionale pentru o alimentatie sanatoasa in perioada menopauzei„

Autor tehnici AI Sursa: herbalplus
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.