(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

DIN LUNA IULIE 2022 HERBALIFE NUTRITION ROMANIA ESTE PARTENER AL COMITETULUI OLIMPIC SI SPORTIV ROMAN

Herbalife In Media | 2022-08-04

Herbalife Nutrition Romania a incheiat in luna iulie 2022 un contract de sponsorizare cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), in calitate de Partener in Nutritie.

 

In cadrul contractului specialistii Herbalife Nutrition vor lucra cu echipa de experti medicali si antrenori ai COSR pentru a dezvolta programul de nutritie al Team Romania pe tot parcursul anului competitional. Ca rezultat al cooperarii sportivii vor beneficia de gama de produse de nutritie sportiva Herbalife 24, dezvoltata de echipele stiintifice ale companiei, folosind ingrediente de inalta calitate si supuse unor verificari riguroase de asigurare a calitatii.

Herbalife Nutrition Romania are o prezenta activa in lumea sportului de peste 8 ani in calitate de sponsor oficial in nutritie al Lotului National Olimpic de Canotaj al Romaniei, al echipei de fotbal FC Farul Constanta si al multiplului campion national la duatlon si triatlon olimpic, Ciprian Balanescu. La nivel global, Herbalife Nutrition este sponsor si partener de nutritie pentru multi sportivi si echipe sportive.  Peste 170 de ambasadori de marca, echipe si evenimente sportive la nivel global aleg Herbalife Nutrition ca sponsor oficial fiind mandri ca sunt sponsori a 5 Comitete Olimpice Nationale.

Autor herbalplus.ro Sursa: Herbalife Romania
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.