(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

DACA TE-AI RESEMNMAT CU FAPTUL CA ESTI GRASUT, TOCMAI AI CEDAT IN FATA CANCERULUI

Greutatea excesiva vine la pachet cu o gramada de probleme de sanatate, fapt pe care il stim cu totii. Ce nu stiam e ca temutul cancer este una dintre ele, arata un studiu recent.

Un raport publicat in jurnalul medical Nature Immunology arata ca celulele care ar trebui sa se ocupe cu exterminarea bolii, inainte ca aceasta sa se instaleze, nu-si mai pot face treaba din cauza grasimii. Sunt pur si simplu sugrumate de tesutul adipos si nu mai pot actiona, arata BBC.
Potrivit autorilor studiului, cercetatori de la Trinity College Dublin, cel putin 20 de tipuri de cancer apar pe acest fond, al greutatii excesive.

Potrivit cercetatorilor britanici, a doua cauza a aparitiei cancerului, dupa fumat, este greutatea excesiva, aceasta fiind urmata de expunerea la soare, mediu, infectii, consumul de alcool, cantitatea fibrelor din alimentatie, procentul in care carnea e procesata si abia apoi miscarea.

Collagen Skin Booster nu este doar o soluile rapida, este nutritia specializata pentru pielea ta, sustinuta de stiinta, cu rezultate dovedite.

Autor ziare.com Sursa ziare.com