(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

CUM SA ITI CONTROLEZI PORTIILE SI SA ADOPTI O ALIMENTATIE SANATOASA

Vara este un anotimp ideal pentru a adopta o alimentatie mai sanatoasa, datorita fructelor si legumelor de sezon care sunt abundente. Nu numai ce mananci conteaza, ci si cat mananci!


Daca vrei sa slabesti dupa iarna, poti sa iti controlezi portiile pentru a monitoriza cantitatea si caloriile consumate. Tine minte, o portie este cat pui tu in farfurie, iar o portie recomandata este o cantitate stabilita de alimente.
Cel mai bine este sa stii ce nevoi are corpul tau si sa te limitezi la ele. Uneori, mancam prea mult pentru ca ne simtim obligati sa terminam tot ce avem in farfurie sau pentru ca restaurantele ne servesc portii foarte mari, ceea ce ne face sa ne ingrasam.


Modul in care prezentam si aranjam mancarea in farfurie are un impact mare asupra cantitatii pe care o mancam. Daca ai o dieta sanatoasa, s-ar putea sa crezi ca nu poti sa exagerezi cu mancarea. Insa exista cazuri in care persoanele care se alimenteaza sanatos au probleme cu greutatea lor pentru ca, pur si simplu, mananca prea mult.


Conform unei meta-analize efectuate asupra unor subiecti, folosirea farfuriilor cu portii controlate de catre participantii la studiu a condus la scaderi semnificative ale greutatii corporale, indicelui de masa corporala si circumferintei taliei.

Citeste si: Cum sa iti reglezi apetitul: trucuri simple pentru a manca mai putin si mai bine

Autor Hermina Sursa: herbalplus.ro
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.