(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

CE SEMNIFICATIE ARE PENTRU TINE CAFEAUA?

Pentru multi dintre noi viata incepe doar dupa ce am baut o cana de cafea. De-a lungul timpulul cafeaua a avut o istorie interesanta: de la a fi interzisa in unele tari, pana la a fi folosita ca scuza valida pentru ca sotia sa divorteze de sot, cafeaua a fost mult mai mult decat o bautura dellcioasa care ne ajuta sa fim alerti*.

Cafeina si concentratia*
Observa cum raspunzi la cafeina. Daca te agita sau te tine treaz toata noaptea, ar fi mai bine sa reduci cantitatea. Nu ar fi benefic sa folosesti cafeina pentru ai da creierului un imbold pe timpul zilei - mai ales daca afecteaza un somn bun noaptea. Bauturile ce contin cafeina ajuta la imbunatatirea concentrarii, insa nu ar trebui sa ignori dieta si sa te  bazezi doar pe acestea pentru a te ajuta pe parcursul zilei. Apa este intotdeauna o alegere buna, insa si cafeaua si  ceaiul, consumate cu moderatie, sunt in regula.

Nu uita sa te hidratezi si sa mananci corect.

Recomandarea Herbalife: High Protein Iced Coffe
Ai incercat un pahar de bautura revigoranta High Protein Iced Coffee?
Este un amestec de boabe de cafea 100% Robusa espresso si aduce beneficiile a 15g proteine din zer pentru o portie. Are un  continut scazut de grasimi, nu contine zahar adaugat, coloranti sau conservanti si este potrivita pentru vegetarieni.  

* Este recomandat sa nu se depaseasca doza zilnica de 400 g de cafeina din orice sursa.

Citeste si: Informatii utile despre cafea si retete neobisnuite de cafea din intreaga lume

Autor herbalife Sursa herbalife