(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

ADAUGA SUPLIMENTE IN SHAKE-UL TAU PREFERAT

Sugestii de suplimente pentru shake proteic:

1. Proteine suplimentare
Chiar daca shake-ul tau proteic contine deja proteine, s-ar putea sa vrei sa incluzi mai multe daca nevoile tale de proteine sunt mari. Puteti adauga pudra proteica simpla, desigur, dar puteti adauga si alimente precum branza de vaci cu continut scazut de grasimi, iaurt, branza ricotta sau tofu matasos pentru a creste continutul de proteine.
2. Fructe si legume
Adaugarea de fructe si legume la shake-ul proteic este o modalitate usoara de a obtine mai multe portii din aceste alimente sanatoase in dieta zilnica. Experimentati cu diferite fructe si legume, cum ar fi legumele dulci, cum ar fi morcovii sau dovleacul. Si incercati diferite combinatii, cum ar fi ananasul cu morcov sau banana cu dovleac. Cand te simti mai inovativ, incearca sa adaugi ingrediente mai neobisnuite in shake-ul tau, cum ar fi frunze de spanac sau sfecla.
3. Fibre
Majoritatea amestecurilor de shake-uri proteice nu contin multe fibre, iar majoritatea oamenilor nu mananca atat de multe fibre pe cat ar trebui, asa ca incearca sa adaugi alimente bogate in fibre in shake-urile tale. Evident, puteti alege o pulbere dedicata fibrelor sau puteti merge cu fructe si legume, ovaz, tarate sau seminte, cum ar fi semintele de floarea-soarelui, in sau chia, care contribuie cu fibre.
4. Calorii
Daca nevoile tale de calorii sunt mari, poti adauga ovaz, nuci, avocado sau fructe uscate pentru a creste continutul de calorii al shake-ului.
5. Gheata
Gheata face un plus frumos la un shake, deoarece ingroasa lichidul. Gheata adauga, de asemenea, volum shake-ului, astfel incat creste dimensiunea portiei fara a adauga calorii.


Susan Bowerman este Director of Nutrition Training la Herbalife. Susan este dietetician inregistrat si specialist certificat in dietetica sportiva.

Autor Susan Bowerman Sursa: Herbalife Nutrition
Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.