(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

EXERCITII PENTRU OAMENI OCUPATI. CUM SA SLABESTI DUPA SARBATORI, FARA SA MERGI LA SALA

Exercitii fizice | 2019-02-03

Oamenii care petrec mult timp la job nu reusesc intotdeauna sa aiba un stil de viata sanatos, fie ca este vorba de sport, de ce mananca sau cum se relaxeaza. De obicei, inceputul de an aduce dorinte si multe planuri de indeplinit, dar si ciateva kilograme in plus. Andra, instructor de fitness, tehnician in nutritie si antrenor personal va explica ce fel de exercitii puteti face la birou pentru un tonus mai bun si un plus de optimism.


”Sportul este foarte important in mentinerea unui stil de viata sanatos, dar trebuie sa intelegem cu totii ca foarte important este mentinerea unui echilibru in viata noastra. Atunci ciand este vorba despre o trasformare corporala, lucrurile nu se intampla atat de usor. Trebuie sa tinem cont, in primul riand, de trei factori: alimentatia sanatoasa (care este pe primul loc), sportul (care ne aduce multe beneficii) si, nu in ultimul riand, odihna” - considera Andra.

”Nu exista o reteta-minune. Avem nevoie de consecventa, determinare si ambitie si trebuie sa trecem cu totii, cu pasi mici, spre schimbarea stilului de viata, pentru a fi sanatosi”, a mai spus Andra.

In video sunt prezentate trei exercitii pentru mai multe grupe de muschi, pe care le puteti face acasa sau chiar la birou. Este foarte important sa sincronizati respiratia cu modul de executare a miscarilor.

 

Video: https://youtu.be/0RRskC8ouNs


Pentru sala de fitness Herbalife a dezvoltat o gama larga de produse. Indiferent daca esti sportiv sau nu, poti consuma produsele de nutritie pentru sportivi de la Herbalife, aducand necesarul zilnic de nutrienti pentru corpul tau. Click AICI!


Daca esti sportiv ajungi la performante de varf cu produsele Herbalife din gama H24. Produsele Herbalife H24 reprezinta nutritia multor sportivi profesionisti din intreaga lume, inclusiv a lui Cristiano Ronaldo. Click AICI!

Autor Daniela Mihai, Matei Budes Sursa: life.hotnews.ro