(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753
Gama de produse:

Aici gasiti toate produsele Herbalife destinate unei ALIMENTATII SANATOASE.

Noi va oferim consultanta gratuita pentru a stabili impreuna produsele si programul adaptate cel mai bine dumneavoastra, fie ca este un program de slabire, de ingrasare, de mentinere, de detoxifiere, de crestere a imunitatii sau este un program anticelulita.

Vizitandu-ne cabinetul veti avea oportunitatea sa va intalniti cu 5 persoane care va vor impartasi din experienta lor in a slabi si in as mentine starea de bine. Dati click AICI si vedeti cum aratau persoanele cu care va veti intalni inainte de a incepe cura! Va vor povesti din experienta lor si va vor arata ce rezultate au obtinut. Sau dati click AICI sa ne vedeti cum aratam acum!

Nu uitati ca in perioada urmarii unui diete, pielea dumneavoastra poate suferi transformari vizibile, motiv pentru care trebuie ajutata sa-si pastraze elasticitatea si frumusetea. Noi va recomandam produsele Herbalife dedicate acestui scop. Click AICI pentru a vi le prezenta.

Miscarea si fitnessul sunt doua atribute colaterale ale oricarei diete ce o urmati. Dand un clik AICI veti gasi toate produsele Herbalife dedicate celor care inteleg ca a fi sanatos inseamna a fi activ si mereu in miscare.

Herbalife va ajuta nu numai cu produse de dieta, ci va ofera posibilitatea de a opta si pentru cadouri destinate celor dragi dumneavoastra, atat pentru femei cat si pentru barbati. Click AICI

Descopera nutritia optima

Importanta motivatiei in a-ti respecta dieta de slabire

Cu un simplu click pe butonul corespunzator, puteti afla mai multe detalii despre produs sau puteti trimite o comanda de cumparare.

Obezitatea, asociata cu 10 tipuri diferite de cancer

Studiu - Toata lumea minte in legatura cu propria greutate corporala. Cum depasim acest refuz de a ne accepta greutatea reala?

Produsele Herbalife, sunt oferite la vanzare numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife au la baza plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala si sunt fabricate din ingrediente pure naturale, conform standardelor internationale de calitate si control ISO. Nici un produs Herbalife nu are componente daunatoare sanatatii.
INCEPE CHIAR IN ACEST MOMENT SA TRAIESTI O VIATA SANATOASA PLINA DE ENERGIE