(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

 

Herbalife este una dintre companiile de renume la nivel mondial in materie de nutritie si cure de slabire (controlul greutatii). Experienta sa de peste 30 de ani in domeniu isi spune cuvantul.

 

Misiunea sa este aceea de a imbunatati viata oamenilor, punand la dispozitie peroduse pentru controlul greutatii, produse de slabire performante, suplimenti nutritivi pe baza de plante, energizante si suplimenti pentru sportivi, sau produse cosmetice naturale.

 

Toate acestea pentru oamenii ce doresc un stil de viata sanatos.

 

 

Herbalife in stiinta si inovatie

 


Herbalife se dedica explorarii posibilitatilor nutritionale moderne si eficiente totul pentru a da posibilitatea oamenilor sa atinga starea de bine de care au nevoie.

 

Herbalife dispune de cele mai avansate tehnologiide cercetare si dezvoltare disponibile. Herbalife a contribuit la infiintarea Laboratorului Mark Hughes de nutritie moleculara si Celulara in cadrul centrului pentru Nutritie Umana al UCLA.

 

 

Centrul stiintific Herbalife


Herbalife dispune de un centru stiintific ultramodern de cercetare si dezvoltare a produselor sale in regiunea South Bay din Los Angeles. Herbalife se poate spune ca se plaseaza in fruntea producatorilor din domeniul produselor de nutritie si de cure de slabire, mentinere sau ingrasare din lume.

 

Consiliul de Consultanta Stiintifica si Nutritie Herbalife

 

Herbalife sustine un Consiliu stiintific solid pentru imbunatatirea produselor marcii. Din aceasta fac parte numerosi oameni de stiinta din intreaga lume. Acestia instruiesc si ofera training pretios pentru distribuitorii Herbalife din intreaga lume. Domeniile acoperite sunt nutritie, activitatea fizica si stilul de viata sanatos.