Cura de slabire de 6 luni si slabire 21kg-diete-produse naturale-Herbalife-sanatate-produse naturale-

 • Am inceput consumul produselor Herbalife pentru ca aveam un mare surplus de greutate si multe probleme de sanatate. Eram hipertensiva, aveam dureri articulare (genunchi si coloana vertebrala) aveam zilnic dureri de cap si chiar dupa un somn de 8-9 ore ma trezeam gata obosita.

   

  Eu am reusit sa slabesc in prima luna 4 kilograme, in 6 luni 21 de kg si ma mentin din anul 2006. Problemele de sanatate enumerate au disparut. M-am simtit atat de bine, ca dupa cateva luni m-am decis sa incerc sa fiu distribuitor Herbalife. Nu aveam probleme materiale, dar am descoperit ca pot avea o "batranete activa" si va marturisesc ca sunt pe deplin multumita de ceea ce fac si de oamenii care ma inconjoara. Ma simt apreciata, sanatoasa si cu pofta de viata! La fel si colegii mei, a caror rezultate le puteti vedea dand click AICI.

   

  Va invit sa ma vizitati la cabinet ( Clik AICI unde gasiti datele de contact) pentru a va impartasi din experienta mea si pentru a va acorda consiliere gratuita si pentru a va prezenta detalii despre produsele Herbalife.

  Contactati-ma telefonic!
  Telefon mobil: 0740274753 (Orange) sau 0722277884 (Vodafone) sau 0762683193 (Cosmote)

   

  Am urmat Cura de slabire avansat 1 la care am adaugat o "Pudra proteine".

  Eu am reusit! Vei reusi si tu!

   

   

   

   

   

   

   

 • Contact direct:
 • Daca doresti sa ne contactezi direct, iata datele noastre:
 • Membru Herbalife Independent
 • Telefon mobil: 0740274753 (Orange) sau 0722277884 (Vodafone)