(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Categorii Blog Herbalplus
Obiceiurile alimentare care iti pun viata in pericol
| 2018-05-24

Multe dintre obiceiurile noastre zilnice ne distrug sanatatea fara ca macar sa fim constienti de acest lucru. De la cafeaua de dimineata pana la alimentele preferate, fiecare dintre acestea contribuie, putin cate putin, la erodarea starii noastre de sanatate.

nutritie herbalife bucuresti
Iata care sunt cele mai nocive dintre ele:


Cafeaua pe stomacul gol
Fara indoiala cafeaua are o sumedenie de beneficii, datorita faptului ca este bogata in antioxidanti. Insa licoarea energizanta pe care o savuram in fiecare dimineata ne poate face la fel de mult rau, mai ales daca este consumata pe stomacul gol.preturi herbalife bucuresti
Concret, consumul cafelei negre pe stomacul gol poate duce la o serie de afectiuni, in special din cauza faptului ca in tractul digestiv este produs acidul hidrocloric. Daca suferi de gastrita, cu siguranta te-ai confruntat cu senzatia arsurilor sau durerilor la nivelul stomacului.
 
Acest tip de acid este, in mod normal, ”folositor” pentru descompunerea mancarurilor, in cadrul procesului de digestie. Daca esti un impatimit al mancarurilor grele, acizii pot provoca probleme digestive, intrucat acestia pot intampina dificultati in a descompune proteinele.
Mai mult, atunci cand proteinele nu se descompun in totalitate, acest lucru poate duce la numeroase alte probleme, cum ar fi inflamarea intestinelor, balonare, colon iritabil si chiar cancer de colon.

produse cu proteine herbalife bucuresti
Dieta bogata in grasimi

Daca dieta ta este bogata in grasimi, atunci riscul de a dezvolta cancer la colon este crescut.
 
Preferinta pentru produse bogate in proteine
Consumul exagerat de alimente de origine animala contribuie la cresterea riscului cancerului de colon.


Mancarea procesata
Din pacate, mancarea procesata, cea de tip fast-food contine doi aditivi foarte periculosi, si anume: carboximetilceluloza – cunoscuta si sub denumirea de guma de celuloza si polisorbat 80.

Autor:  Vai Ionela

Sursa: exquis.ro

 

NRG-ul, tableta de guarana, este un produs Herbalife care inlocuieste cu succes CAFEAUA, ceaiul negru sau bauturile racoritoare. Semintele energizante de guarana contin o subtanta similara cofeinei, numita guarenina care sporeste puterea de concentrare si ajuta la mentinerea nivelul ridicat de energie pentru multe ore.

Evitati toate aceste pericole daca introduceti in alimentatia dumneavoastra zilnica o masa cu produse herbalife. Cilck AICI!