(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

O masa echilibrata pentru o zi de toamna
| 2023-11-09

O masa echilibrata este o masa care contine toate grupele alimentare esentiale: proteine, carbohidrati complecsi, fibre, vitamine si minerale.

Friptura de vita la cuptor este o sursa excelenta de proteine de inalta calitate. Proteinele sunt esentiale pentru construirea si repararea muschilor, oaselor si pielii.
Crackers wassa integrali sunt o sursa buna de carbohidrati complecsi. Carbohidratii complecsi sunt o sursa de energie durabila si ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange.
Gulia trasa la tigaie este o sursa excelenta de fibre. Fibrele sunt esentiale pentru sanatatea digestiva si ajuta la prevenirea constipatiei.
Castravetii murati de vara sunt o sursa buna de vitamine si minerale, inclusiv vitamina C, potasiu si magneziu. Vitamina C este importanta pentru sistemul imunitar, potasiul ajuta la reglarea tensiunii arteriale, iar magneziul este important pentru sanatatea musculara si nervoasa.
Gogosarul este o sursa buna de vitamina C, beta-caroten si licopen. Vitamina C este importanta pentru sistemul imunitar, beta-carotenul este un antioxidant care poate ajuta la protejarea impotriva bolilor cronice, iar licopenul este un antioxidant care poate ajuta la reducerea riscului de cancer.
Marar este o sursa buna de vitamine si minerale, inclusiv vitamina C, potasiu si calciu. Vitamina C este importanta pentru sistemul imunitar, potasiul ajuta la reglarea tensiunii arteriale, iar calciul este important pentru sanatatea oaselor.

Tu ai un plan alimentar?
Daca vrei sa-l facem impreuna, suna-ma la tel: 0740274753.

Foto si farfurie: Hermina

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.