(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Categorii Blog Herbalplus
Nutritie fara compromisuri pentru sportivi
| 2022-05-06

Concentrarea intensa, atentia pentru detalii si disponibilitatea de a investi multa munca – acestea sunt trasaturile care definesc marii atleti. Acestea sunt, de asemenea, si trasaturile pe care echipa Herbalife Nutrition le-a folosit pentru a crea prima gama de produse de nutritie sportiva: Herbalife24.

Gama sportiva Herbalife24

Indiferent daca faci jogging de placere sau esti un atlet de elita, gama Herbalife24 contine produsele de care ai nevoie pentru a te pregati, antrena si recupera.* Avand prima linie de produse de pe piata care asigura nutritie sportiva pe durata intregii zile, nici nu este de mirare ca mai mult de 190 de echipe sportive, atleti si evenimente din jurul lumii folosesc Herbalife24 pentru a da randament maxim.

Calitate si siguranta
Fiecare produs Herbalife24 este testat in loturi de catre o terta parte independenta pentru a proba absenta substantelor interzise. Pentru mai multe informatii, te rugam sa citesti eticheta produsului.

Factorii principali ce cauzeaza oboseala in timpul competitiei sunt golirea rezervelor de combustibil (carbohidrati) si deshidratarea. Strategiile privind mancatul inainte, in timpul si dupa antrenamente ajuta la reducerea acestor efecte.

* Carbohidratii contribuie la recuperarea functiei normale a muschilor dupa exercitii fizice foarte intense si de lunga durata care duc la oboseala musculara si epuizarea depozitelor de glicogen in muschii scheletici. Efectul benefic este obtinut prin consumul de carbohidrati, din toate sursele, cu o doza totala de 4g per kg greutate corporala, in doze, in primele 4 ore si nu mai tarziu de 6 ore, dupa exercitii fizice intense sau/si de lunga durata care duc la oboseala musculara si epuizarea depozitelor de glicogen in muschii scheletici.

Sursa: herbalplus.ro

Citeste si:  Produse pentru a te pregati, antrena si recupera