(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Categorii Blog Herbalplus
Nu o sa mai consumi apa minerala carbogazoasa dupa ce o sa afli concluziile ultimului studiu
| 2018-07-25

Daca vrei sa faci echipa buna cu cantarul, ar fi indicat sa renunti la apa minerala carbogazoasa.
Nu o spun eu, ci cercetatorii de la Universitatea Birzeit, din Palestina, care sustin ca apa minerala contribuie semnificativ la cresterea in greutate si chiar la aparitia obezitatii.

aloe mango herbalife bucuresti
Iar cel vinovat de asta este dioxidul de carbon care produce senzatia de foame.

Oamenii de stiinta au realizat un studiu pe animale de laborator si pe un esantion de subiecti umani.
Cobaii, care aveau la inceputul studiului aceeasi greutate, au fost impartiti in patru grupuri: primul grup a primit apa mineala cabogazoasa, al doilea - o bautura plata indulcita, al treilea - o bautura acidulata indulcita, iar al patrulea - o bautura acidulata dietetica, cu indulcitori.


Soarecii au avut accces nelimitat la hrana, iar dupa 3 luni, specialistii au observat ca cei care consumasera bauturi acidulate cantareau mai mult decat cei care consumasera bauturi fara acid.

Astfel, cercetatorii au calculat ca soarecii care au baut bauturi acidulate au consumat cu 20% mai multe alimente decat ceilalti.

Apoi, au efectuat acelasi experiment pe 20 adulti. La final, au constatat ca nivelul grelinei (hormonul care provoaca foamea) in cazul celor care consumasera apa acidulata era de 6 ori mai crescut decat in cazul celor care bausera apa plata.

 

Autor: Iulia Sandu

Sursa: noizz.ro

 

Herbalife te ajuta. Clik AICI!

Consumarea Bauturii Concentrate Herbal Aloe cu aroma de mango reprezinta un mod ideal de a te bucura de o bautura sanatoasa, racoritoare si delicioasa, ajutandu-te sa cresti consumul de lichide.
O alternativa mult mai sanatoasa la bauturile carbogazoase pline de zahar si calori
i.