(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Mere proaspete cu seminte de floarea soarelui, migdale si nuci
| 2023-06-21

Imbinand prospetimea dulce a celor doua mere cu crocantetea semintelor de floarea soarelui, bogate in nutrienti si fibre, precum si cu aroma delicata a samburilor de migdale si textura nucii savuroase, aceasta gustare ofera o combinatie perfecta de gust si sanatate.

In fiecare muscatura, veti experimenta o explozie de arome si o varietate de texturi, de la crocant la moale si de la dulce la usor sarat. Aceasta gustare echilibrata nu doar iti ofera energie pe termen lung, dar iti aduce si beneficiile valoroase ale nutrientilor din fructe si seminte.

Incercati aceasta combinatie delicioasa si hranitoare pentru o gustare sanatoasa si satisfacatoare in orice moment al zilei! Poti savura aceasta gustare in timpul unei pauze de la birou, in timp ce citesti o carte sau in timpul unei plimbari in aer liber.

Tu ai un plan alimentar?
Daca vrei sa-l facem impreuna,  suna- ma la tel: 0740274753.

Foto si farfurie: Hermina

Text generat cu tehnici AI

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.