(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Masa cu linte neagra, paste din orez si vinete trase la tigaie
| 2023-11-16

Lintea neagra este bogata in proteine, iti intareste muschii si te ajuta sa cresti. Fibrele, fierul, magneziu si antioxidanti iti imbunatatesc digestia si te feresc de boli.

Pastele din orez, fara gluten si cu indice glicemic scazut iti dau energie constanta si iti sustin creierul. Carbohidrati complecsi, care nu se transforma in zahar te ajuta sa te mentii in forma si sa fii sanatos

Vinete trase la tigaie cu ulei de masline, o combinatie delicioasa iti ofera vitamine, minerale si fitonutrienti. Grasimile sanatoase absorb vitaminele liposolubile si regleaza colesterolul in mod natural.

Micro și fitonutrienti - vinete trase la tigaie, cu ceapa, roșii, mărar verde și condimente.

Aceasta este o masa echilibrata si satioasa care iti satisface gustul si iti hraneste corpul. Poti sa o prepari simplu si rapid si sa te bucuri de ea alaturi de cei dragi.

Tu ai un plan alimentar?
Daca vrei sa-l facem impreuna, suna-ma la tel: 0740274753.

Foto si farfurie: Hermina

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.