(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Hidratarea cu produse Herbalife
| 2023-11-07

Pentru ca organismul nostru sa aiba niveluri adecvate de lichide*, trebuie sa ne hidratam corpul la intervale regulate pe tot parcursul zilei si, de asemenea, trebuie sa monitorizam si sa variem nivelurile noastre de hidratare in functie de grupa noastra de varsta, sex si activitatea fizica pe care o facem.

Herbalife ofera o varietate de bauturi care pot ajuta la mentinerea hidratarii. De exemplu, bautura concentrata de aloe vera pe baza de plante poate fi consumata fie cu apa, fie combinata cu orice alt suc de fructe sau chiar cu un shake de inlocuire a mesei sanatoase de Formula 1. Bautura concentrata de aloe vera pe baza de plante contine 40% suc de aloe vera, care este derivat din frunza de aloe vera si contribuie la aportul zilnic recomandat de lichide. Aroma de aloe cu mango este o optiune cu continut scazut de calorii si fara zahar. Bautura de aloe contine 22 kcal per portie.
Chiar si ceaiurile Herbalife si cafelele pot fi o sursa utila de hidratare. O revizuire a studiilor publicate arata ca consumul de cofeina sub 250 mg / zi (aproximativ 2 cesti de cafea pe zi) nu va contribui la deshidratarea organismului, in special la persoanele care consuma cofeina in mod regulat.

* Apa contribuie la mentinerea functiilor fizice si cognitive normale si la reglarea normala a temperaturii corpului.

Tu ai un plan alimentar?
Daca vrei sa-l facem impreuna, suna-ma la tel: 0740274753.

Sursa: Herbalife Nutrition

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.