(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Frumusetea ta: Cum sa-ti ingrijesti parul in functie de culoare
| 2013-11-19

Vrei ca parul tau sa aiba o nuanta vibranta, stralucitoare si intensa? Descopera mici trucuri de ingrijire in functie de culoarea parului tau care te vor ajuta sa arati extraordinar
Solutiile naturale te ajuta sa mentii, sa intensifici sau sa estompezi nuanta parului, in functie de ceea ce iti doresti. Iata cateva trucuri de ingrijire pentru fiecare culoare:


Parul saten, castaniu sau negru

Daca ai parul saten sau castaniu, poti folosi cafea pentru a intensifica nuanta parului. Lasa cafeaua sa actioneze cel putin 20 de minute pe par, dupa care clateste-o. Infuzia de coji de nuca este de asemenea o solutie pentru a intensifica nuanta parului tau.

Pe de alta parte, daca vrei sa deschizi nuanta parului tau, uleiul cald este o solutie la indemana. Incalzeste o ceasca de ulei de migdale, susan, cocos, argan, avocado sau oricare alt tip de ulei natural pe care il ai la indemana si aplica pe par. Lasa sa actioneze timp de 15 minute, apoi spala-te. Dupa ce te vei spala, parul tau va fi putin mai deschis la culoare.


Parul blondHerbalife afacere Herbalife par

Daca esti blonda, apeleaza cu incredere la ceaiul de musetel pentru a dobandi o nuanta mai intensa a parului.
Reimprospateaza nuanta parului tau cu ajutorul unuor solutii pe care le gasesti in casa: amesteca o ceasca cu sampon pentru copii cu doua linguri cu bicarbonat de sodiu. Aplica pe par si piaptana pe toata lungimea pentru a distribui uniform. Pune-ti apoi o casca pentru dus si asteapta 10 minute. Inainte de a te clati, foloseste foehnul pentru a incalzi parul. Caldura degajata va indeparta pigmentii nedoriti si va lasa parul de un blond stralucitor.


Parul roscat

Roscatul este cea mai sensibila culoare a parului. Se estompeaza rapid si isi pierde stralucirea mult mai repede decat blondul sau nuantele inchise. De aceea, o regula esentiala daca ai parul roscat este sa nu te speli foarte des pe cap. De doua ori pe saptamana ar trebui sa fie suficient. Daca parul tau este gras, foloseste intre spalari o pudra speciala pentru curatare.

Uleiul de catina este un remediu natural care poate reda nuanta intensa parului roscat-cupru. Aplica pe par de la radacina pana la varfuri, lasa sa actioneze cel putin o ora, apoi spala-te cu sampon. Daca nuanta parului tau este de un rosu aprins, infuzia de sfecla poate reface culoarea vibranta.

Autor: Georgiana Dorobantu

Sursa:

http://ro.stiri.yahoo.com/frumuse%C5%A3ea-ta-cum-s%C4%83-%C5%A3i-%C3%AEngrije%C5%9Fti-p%C4%83rul-%C3%AEn-094621295.html

 

Pentru mentinerea unui par frumos si sanatos Herbalife are pregatite doua produse de calitate superioara:

- Herbal Aloe Sampon Pentru Intarirea Parului

- Herbal Aloe Balsam Pentru Intarirea Parului

 

 

 

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.