(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Explozie de arome: banana, afine rosii si nuci crude
| 2023-09-07

Gustarea aceasta este o combinatie perfecta de arome si texturi. Incepem cu o jumatate de banana proaspata, taiata in felii subtiri. Banana adauga o dulceata naturala si o consistenta moale la fiecare muscatura.

Peste feliile de banana asezam o lingura generoasa de afine rosii, care aduc o nota usor acidulata si un contrast plin de prospetime. Aceste afine sunt bogate in antioxidanti si vitamine esentiale pentru sanatate.

Pentru un plus de crocanta si nutrienti, am adaugat miezul de la trei nuci crude. Nucile sunt o sursa excelenta de grasimi sanatoase, proteine si fibre, ceea ce face din aceasta gustare o optiune echilibrata si hranitoare.

Aceasta gustare nu doar te va satisface cu aromele sale bogate, dar iti va oferi si energie pe parcursul zilei. Poti sa o savurezi la micul dejun, ca gustare la birou sau ca un desert sanatos dupa masa. Este o alegere delicioasa si sanatoasa pentru orice moment al zilei!

Tu ai un plan alimentar?
Daca vrei sa-l facem impreuna, suna-ma la tel: 0740274753

Foto si farfurie: Hermina

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.