(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Categorii Blog Herbalplus
5 motivatii in respectarea dietei de slabire!
| 2022-04-28

Oriunde te-ai afla in calatoria ta, iata cinci sfaturi care te vor ajuta sa revii pe drumul cel bun si sa iti atingi obiectivele stabilite in dieta de slabire.
1 Priveste in interior
Esecurile se intampla tuturor, dar este important sa ne amintim ca nu suntem definiti de greselile pe care le facem. Multe dintre comportamentele pe care incercam sa le schimbam au fost cu noi de mult timp. Identifica factorii care au declansat esecul, noteaza-i, gandeste-te la ce ii cauzeaza, cum reactionezi in mod normal la ei si cum ai dori sa le raspunzi.
2 Ramai pe drumul cel bun
La inceput, entuziasmul nostru este ridicat. Tinem evidenta la: ceea ce mancam, nivelul nostru de activitate, cum ne simtim, modificarile de greutate etc., dar uneori putem deveni multumiti si putem aluneca in vechile obiceiuri. Este nevoie de timp pentru a crea noi obiceiuri si o modalitate excelenta de a face acest lucru este sa tii evidenta a ceea ce faci in fiecare zi.
3 Fii flexibil
La inceputul procesului de slabire, probabil ca ti-ai stabilit obiective. Dar doar pentru ca ai stabilit aceste obiective, nu inseamna ca sunt batute in cuie. Uneori devenim prea ambitiosi si dorim mai mult decat putem de fapt. Mergi in ritmul tau. Progresul este tot progres, chiar daca il faci incet.
4 Imparte-ti obiectivul principal in trepte
Cand avem un obiectiv final pe care vrem sa-l atingem, acesta ne poate face sa ne simtim coplesiti. Ori de cate ori simti ca sunt prea multe lucrurile de facut, gandeste-te la pasii mici care te vor ajuta sa iti atingi obiectivul. Oricare ar fi, concentreaza-te asupra acestor pasi si acorda-ti rabdare de fiecare data cand practici acest nou mod de abordare.
5 Recompenseaza-ti micile realizari
Nu exista niciun motiv sa nu recompensezi progresul! Gandeste-te la modalitati mici de a sarbatori atunci cand esti la un sfert din drum spre obiectivul tau sau la jumatatea drumului. Gaseste modalitati de a recompensa si mini-realizarile, cum ar fi exercitiile facute in fiecare zi in aceasta saptamana sau pregatirea a trei cine acasa.

Autor:  Susan Bowerman, Herbalife Nutrition – Director, educatie si formare nutritionala la nivel mondial
Sursa: herbalplus.ro
Citeste si: Importanta motivatiei in a-ti respecta dieta