(Whatsapp) 0722.277.884
Contact telefonic 0722.277.884 0740.274.753

Nutritie si sanatate

Anca Bucur - campioana mondiala
| 2017-07-09

Instructorul de aerobic Anca Bucur a cucerit in weekend titlul de campioana mondiala in cadrul concursului international de fitness „Miss Fitness Universe”, organizat la Miami.anca bucur herbalife bucuresti
Am avut lacrimi in ochi de bucurie cand am aflat rezultatul. Este o reusita extraordinara pentru mine – orice sportiv isi doreste sa devina campion, ca mai apoi sa isi confirme valoarea si sa ramana in inimile oamenilor cat mai mult timp. Acesta este de fapt cel mai valoros trofeu pentru mine: atunci cand esti apreciat si respectat pentru munca ta” a declarat Anca Bucur pentru Agerpres.
 
Anca Bucur a concurat pentru a opta oara la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscuta pentru nivelul ridicat de dificultate, in cadrul careia se califica doar sportivele care au castigat anterior competitii importante in Europa, America, Asia si Australia. Competitia a constat in trei probe: exercitiul de fitness (45% din nota finala), proba costumului de baie (45% din nota finala) si interviul (10%).anca bucur fitness bucuresti
„Aduc acasa marele trofeu pentru a cincea oara. Peste o luna implinesc varsta de 30 de ani si cred ca mi-am facut un cadou frumos. Am muncit enorm – de la varsta de 3 ani a inceput drumul meu spre succes. Iubesc sportul si ma bucur ca ma pot exprima pe scena la acest nivel de performanta, avand in acelasi timp o activitate zilnica solicitanta asa cum este cea antrenor de fitness”, a mai spus Anca Bucur.
 
Anca Bucur a facut parte din lotul national de tineret la gimnastica aerobica, fiind medaliata cu bronz pe echipe si obtinand un loc patru la individual, in cadrul Campionatelor Mondiale din Bulgaria.
In anul 2005, a fost selectionata in lotul de seniori, dar chiar inainte de Campionatele Europene si-a rupt umarul drept, iar un an mai tarziu a decis sa re retraga din lot si sa lucreze ca un instructor de fitness si aerobic, potrivit sursei citate.anca bucur fitness bucuresti
 
Printre cele mai prestigioase titluri castigate de Anca se numara locul intai la Miss Fitness Universe Florida, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe si locul intai la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionisti.

anca bucur herbalife bucurestiSursa: exquis.ro

Dragă client:
Lasă-ne să te ajutăm să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai sus.